VECTORCLOUD

a Vector Kft. privát felhőszolgáltatása a Vectory ERP üzemeltetéséhez

 

Milyen előnyökkel jár, ha a VectorCloud-ot választja?

 

Könnyen megteremthető informatikai háttér

A felhőszolgáltatásunkat akár 1 munkanap alatt is birtokba veheti, míg a saját IT infrastruktúra megteremtése a tervezéssel, beszerzéssel és megvalósítással akár több hónapot is igénybe vehet.

Kliens oldali hardver beszerzése esetén, mivel az alkalmazások és adatok nem a hálózatában lévő gépeken futnak, egyszerűbb, olcsóbb megoldások is választhatók (pl. vékonykliens).

 

Tervezhető költségek

Nincs szükség egyszeri nagyobb összegű beruházásra, havi díjas, felhasználó alapú elszámolásunkkal költségeit előre tervezheti és szükség esetén az aktuális létszámához igazítva rugalmasan csökkentheti vagy bővítheti a felhasználók körét.

 

Teljeskörű licenc megoldás

A VectorCloud díja magába foglalja a Vectory üzemeltetéséhez szükséges összes licenc díjat is, így Önnek ezek megvásárlásával külön már nem kell törődnie!

 

Folyamatos rendelkezésre állás

Az elérhető legmodernebb felhőtechnológiára épülő szolgáltatásunk redundáns (egymást helyettesítő) adattárolással biztosítja a folyamatos adatbáziselérést, még akár hardver meghibásodás esetére is.

 

Biztonságos működés

Felhőszolgáltatásunk részeként Önnek nagy szakértelemmel működtetett többszintű mentési, tűzfal és vírusvédelmi megoldást is nyújtunk, ezzel garantálva a kimagasló szintű adatbiztonságot.

 

Szakszerű üzemeltetés

Szolgáltatásunk része a folyamatos és szakszerű rendszerfelügyelet, adatbáziskarbantartás, mentés és optimalizálás valamint a telefonos help-desk tanácsadás.