VECTORY ERP

Vectory Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer: egy szoftver Önökért, a vállalatuk igényeire szabva.

 

Moduláris felépítés

A Vectory ERP rugalmasan képes alkalmazkodni a különböző cégek üzleti igényeihez, mivel a működésüknek leginkább megfelelő modulok és paraméterek beállításával személyre szabott rendszert tudunk biztosítani számukra.

Tekintse meg modulkínálatunkat!

 

Magyar fejlesztés

A Vectory teljes mértékben magyar termék! Magyar nyelvű a súgó, a kezelői kézikönyv és az adatbázis dokumentációja, de többnyelvű használatra is alkalmas! A rendszer fejlesztői támogatását, egyedi illetve jogszabályváltozásból eredő fejlesztési igények figyelembevételét a magyar fejlesztőgárda összehasonlíthatatlanul rugalmasabban nyújtja, mint egy multinacionális szoftvercég.

 

Jogszabálykövetés

A rendszer teljes mértékben megfelel a törvényi előírásoknak és adatszolgáltatási kötelezettségeknek, továbbá a jogszabályok folyamatos nyomon követésével állandóan bővítjük legfrissebb verzióinkat.

Ismerje meg a Vector Kft. szolgáltatásait!

 

Jogosultságkezelés

A jogosultsági rendszer segítségével beállítható, hogy munkatársai személyre szabottan milyen információkat lássanak, milyen adatokat módosíthassanak, milyen funkciókat érhetnek el, így biztonságos a működés, és a bizalmas információkat is nagy biztonsággal tárolja a rendszer.

 

Hatékonyságnövelés

A rendszerrel könnyedén feltárhatja a vállalatában rejlő lehetőségeket, felfedheti veszteséges ágazatait, termékeit, költséghatékonyabbá teheti cége működését, mérheti erőforrásai hatékonyságát.

 

Automatikus értesítés

A rendszerhez kapcsolható E-mail küldő modul használatával azonnal értesülhet az Ön számára fontos határidőkről, eseményekről, így soha semmi nem maradhat figyelmen kívül, s időben be tud avatkozni a folyamatokba.

 

Papírmentes működés

A rendszerrel egyetlen gombnyomással lekérhető az összes vállalatára vonatkozó adat bármilyen összeállításban, így időt és pénzt is megtakarít, hiszen nem kell a kimutatások készítésével vesződnie, és megtakaríthatja nyomtatási költségei egy részét is.

 

Fentiek alapján bátran állíthatjuk, hogy a Vectory a magyar szoftverpiacon kapható legkorszerűbb vállalatirányítási rendszerek közé tartozik.

Tekintse meg Referenciáinkat!