Kapcsolat

VECTOR - Irányt mutat!

Magyar vállalati háttér

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás magyar cégvezetéssel, növekvő árbevétellel és létszámmal. Stabil anyagi háttérrel, megbízható és köztartozás mentes adózó címmel rendelkezünk. 1989 óta foglalkozunk vállalatirányítási rendszer fejlesztésével, a Vectory ERP-t mintegy 500 partnercégünk közel 10.000 felhasználója használja jelenleg.

Vectory Vállalatirányítási Rendszer

Fő tevékenységünk komplex vállalatirányítási rendszer szolgáltatása partnereink részére. Vállalatunk az ügyviteli szoftver piac meghatározó szereplőjeként sikerességét elsősorban rugalmasságának és dinamizmusának köszönheti, melyre alapozva kis-, közép- és nagyvállalatok számára is biztosítani tudjuk korszerű ERP rendszerünket. Cégünk terméke a Microsoft platformra fejlesztett Vectory Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer, amely az egyik első hazai fejlesztésű, SQL Server alapú szoftvercsomag. A Microsoft SQL Server adatbázis kezelőjének az ügyvitel területén történő alkalmazásában - annak első hazai megjelenése óta úttörő szerepet vállalunk.

Minőség, megbízhatóság és folyamatos fejlődés

Legfőbb célkitűzésünk, hogy ügyfeleink elvárásainak minél magasabb színvonalon megfeleljünk szolgáltatásaink, vállalatirányítási rendszerünk tekintetében. Ennek köszönhetően az integrált ügyviteli rendszerek fejlesztésében a hazai élmezőnybe tartozunk. Nem csak Vectory rendszerünket fejlesztjük, hanem kiemelt figyelmet fordítunk szakembereink folyamatos fejlődésére is. Szakmai továbbképzéseken, előadásokon vehetnek részt, hogy naprakész és biztos tudásukra támaszkodva garantált legyen cégünk és termékünk jövője az informatikai piacon. Múltunk, elért eredményeink, termékeink minősége és több száz elégedett ügyfelünk szavatolja, hogy ha cégünket választja, egy kiemelten megbízható partner mellett dönt.

 

Év

éve

Partner

partner

Felhasználó

felhasználó

Fejlesztő

fejlesztő

Tanácsadó

tanácsadó

Igényeljen ingyenes bemutatót!

Kapcsolatfelvétel