SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Terméktámogatás

A Vectory vállalatirányítási rendszer bevezetését követően is többféle szolgáltatással támogatjuk a cégeket a zökkenőmentes programhasználatban.

Szerződött ügyfeleink számára telefonos helpdesk szolgáltatást nyújtunk, melynek igénybevételével lehetőségük van tapasztalt szakembereinkkel konzultálni a rendszer használata során felmerülő kérdéseikben.

Emellett korszerű internetes terméktámogatási felületet üzemeltetünk, mely egyfajta ügyfélkapuként működik. Az igénybejelentési lehetőség biztosítása mellett a felhasználók számára itt fontos híreket, tanácsokat, leírásokat és egyéb információkat is szolgáltatunk.

Vectory rendszerünk folyamatosan bővülő tudásának megismerésére ügyfeleink számára továbbképzési lehetőséget is kínálunk.

A Vector Kft. minőségpolitikai alapelveiről itt tájékozódhat

 

Szortverkövetés – Vectory upgrade

Szerződött ügyfeleink számára folyamatosan elérhetővé válik a Vectory ERP legújabb szoftververziója, amely a jogszabályi és gazdasági környezet indukálta változások mellett több száz ügyfelünk által kért fejlesztéseket és tudást is tartalmazza.

Az informatikai szektor állandó fejlődésben van, így több kollégánk dolgozik azon, hogy a szoftvert érintő újdonságokat megismerje, és azokat a rendszerbe illessze.

Azzal, hogy a Vectory vállalatirányítási rendszer a ma és a jövőben beszerezhető korszerű eszközökön is alkalmazhatóvá tesszük, biztosítjuk ügyfeleink számára, hogy egy hosszú távon megbízható és fenntartható szoftverre alapozhatják működésüket.

Tájékozódjon a Vectoryt érintő újdonságokról

 

Bevezetési támogatás

Új ügyfeleink többsége már használt valamilyen programot vagy táblázatot munkájának támogatására, ezért a szoftverbevezetés fontos része, hogy a szükséges és kinyerhető adatokat egy adatmigráció során átemeljük a Vectory adatbázisába.

Kontrolling rendszerünkkel biztosítani tudjuk, hogy ügyfeleink a rendszerátállással ne veszítsék el múltjukat és a megelőző években képződött gazdasági adataikat elemzéseikhez a jövőben is felhasználhassák.

Rendszermérnökeink a szoftver bevezetését megelőzően szaktanácsadással is segítik új ügyfeleinket a rendszer működtetéséhez szükséges környezet megteremtésében.

Vectory vállalatirányítási rendszerünk a modern cloud computing (felhőalapú számítástechnika) elvárásainak megfelelően privát felhő szolgáltatással is megrendelhető.

Ismerje meg VectorCloud felhő szolgáltatásunkat

 

Oktatás

Több évtizedes oktatási rutinnal rendelkező kollégáink a szoftverbevezetés időszakában, majd igény szerint azt követően is képzéseket tartanak ügyfeleink felhasználói számára.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy megfelelően felkészítsük az új felhasználókat a rendszer éles üzemben történő használatára. Ehhez kiforrott oktatási módszertant, gyakorló adatbázist és feladatsorokat alkalmazunk.

Az oktatási időpontokat ügyfeleink igényeihez igazodva rugalmasan biztosítjuk, akár helyszíni kiszállással, akár távoktatási lehetőséggel.

 

Testre szabás

Cégünk nem egy „dobozos szoftvert” kínál, hanem egy ügyfél igényeihez rugalmasan alkalmazkodó, modern ügyviteli megoldást. A Vectory vállalatirányítási rendszer több mint 10 ezer már kialakított funkciójával, paraméterével könnyen és hatékonyan illeszthető egy cég ügyviteli folyamataihoz.

Ezeken felül a Testreszabás modulunk a felhasználók számára arra is lehetőséget nyújt, hogy egyedi igényeiknek megfelelően alakíthassák át a Vectory munkaablakainak elrendezését, kinézetét és adattartalmát.

Ezen előnyünknek köszönthető, hogy a különböző iparágakban, egymástól nagyban eltérő tevékenységeket végző vállalatok mind a Vector Kft. ügyfelei lehetnek.

 

Egyedi megoldások fejlesztése

A Vectory ERP teljes mértékben saját fejlesztésünk, annak minden szoftvereleme tökéletesen ismert számunkra, így biztosítható, hogy ügyfeleink kérésére akár iparágspecifikus fejlesztéseket is lehetőségünk van rendszerünkbe építeni.

Saját állományban lévő és tapasztalt fejlesztő csapatunk éves szinten több száz ügyfelünk igénye szerint fejleszti szoftvereinket vagy készít azokhoz illeszkedő egyedi megoldásokat.

 

Ingyenes szoftverbemutató

A vállalatirányítási rendszer kiválasztása az egyik legfontosabb stratégiai döntés egy cég életében.

Tapasztalt szakembereink ingyenes Vectory szoftverbemutató és igényfelmérés keretében segítik az ERP kiválasztás előtt álló vállalkozásokat abban, hogy elvárásaiknak megfelelő megoldást találjanak.

Kérjen időpontot munkatársainktól egy személyes Vectory bemutatóra