MINŐSÉGPOLITIKA

 

Cégünk az MSZ EN ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtet az alábbi minőségpolitikai alapelvek alkalmazása mellett.

 

Ügyfélelégedettség

Ügyfeleink megelégedettsége biztosítja cégünk fennmaradását, eredményes működését, ezért figyeljük és értékeljük visszajelzéseiket, véleményüket és törekszünk arra, hogy elvárásaiknak magasfokon megfeleljünk. 

 

Folyamatos fejlődés

Felhasználói igények és visszajelzések alapján folyamatosan továbbfejlesztjük termékeinket, alkalmazva az elérhető technikai innovációkat mind a szoftverek, mind a hardverek területén.

 

Termékminőség

A fejlesztések során törekszünk arra, hogy minden új és meglévő partnerünk számára minőségi szoftverterméket és kapcsolódó szolgáltatást nyújtsunk a megcélzott piaci szegmensben.

 

Jogszabályi megfelelés

A társaság működtetése, valamint a szoftvertermékeink fejlesztése során teljes körűen figyelembe vesszük a mindenkor érvényben lévő jogszabályi előírásokat, hatósági elvárásokat.

 

Munkatársaink kompetenciája

Tekintettel arra, hogy tevékenységünk magas hozzáadott szellemi értéket követel meg, kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink kiválasztására és továbbképzésére.

 

Minőségirányítás, folyamatszervezés

Minőségirányítási rendszerünkben a hangsúlyt a szabályozott működésre, a hibák megelőzésére és a kialakított rendszer folyamatos fejlesztésére helyezzük.

 

Együttműködő partnereink

Beszállítóinkkal kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására törekszünk, így garantálható, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat mindig magas minőségi színvonalon biztosítsák számunkra.

 

MSZ EN ISO 9001:2015 Tanúsítványunk

 

Minőségirányítási rendszer tanúsítvány ISO 9001:2015

 

 

 

 

 

 

 

Partnereink

ISO9001, Microsoft SQLServer, Microsoft PartnerNetwork