VECTOR KFT. - Irányt mutat!

 

Magyar vállalati háttér

A Vector Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás magyar cégvezetéssel, növekvő árbevétellel és létszámmal. 
Stabil anyagi háttérrel, megbízható és köztartozás mentes adózó címmel rendelkezünk.

 

Közel 30 éves tapasztalat

1989 óta foglalkozunk vállalatirányítási rendszer fejlesztésével, a Vectory ERP-t mintegy 500 partnercégünk közel 10.000 felhasználója használja jelenleg.

 

Tevékenység

Fő tevékenységünk komplex vállalatirányítási rendszer szolgáltatása partnereink részére. Vállalatunk az ügyviteli szoftver piac meghatározó szereplőjeként sikerességét elsősorban rugalmasságának és dinamizmusának köszönheti, melyre alapozva kis-, közép- és nagyvállalatok számára is biztosítani tudjuk korszerű ERP rendszerünket.

 

Minőség

Legfőbb célkitűzésünk, hogy ügyfeleink elvárásainak minél magasabb színvonalon megfeleljünk szolgáltatásaink, vállalatirányítási rendszerünk tekintetében. Ennek köszönhetően az integrált ügyviteli rendszerek fejlesztésében a hazai élmezőnybe tartozunk.

 

Vectory ERP

Cégünk legfontosabb terméke a Microsoft platformra fejlesztett Vectory Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer, amely a legelső hazai fejlesztésű, SQL Server alapú szoftvercsomag. A Microsoft SQL Server adatbázis kezelőjének az ügyvitel területén történő alkalmazásában - annak első hazai megjelenése óta úttörő szerepet vállalunk.

 

Folyamatos fejlődés

Nem csak Vectory ERP rendszerünket fejlesztjük, hanem kiemelt figyelmet fordítunk szakembereink folyamatos fejlődésére is. Szakmai továbbképzéseken, előadásokon vehetnek részt, hogy naprakész és biztos tudásukra támaszkodva garantált legyen cégünk és termékünk jövője az informatikai piacon.

 

Megbízhatóság

Múltunk, elért eredményeink, termékeink minősége és több száz elégedett ügyfelünk szavatolja, hogy ha cégünket választja, egy kiemelten megbízható partner mellett dönt.

 

Kérje ingyenes Vectory bemutatónkat!