VECTORY ÉS EASY BUSINESS

Vectory: egy szoftver Önökért, a vállalatuk igényeire szabva.

A Vectory széles modulkínálatának és testreszabhatóságának köszönhetően alkalmas bármely területen működő vállalat számára, megkönnyítve a vállalat működtetését és ellenőrzését, mellyel lehetőséget biztosít, hogy a vezetők döntéseiket tényekre alapozva időben hozhassák meg.

A rendszerek előnyei

Hatékonyságnövelés

A rendszerrel könnyedén feltárhatja a vállalatában rejlő lehetőségeket, felfedheti veszteséges ágazatait, termékeit, költséghatékonyabbá teheti cége működését, mérheti erőforrásai hatékonyságát.

Hibamentes működtetés

A villámgyors adatfelvitelt lehetővé tevő automatikus kitöltődésű mezők, a menetközben bővíthető kódszótárak és törzsállományok, a következetes funkciógombok és a felhasználónként definiálható gyorsbillentyűk lehetővé teszik a hatékony, gyors és hibamenetes munkát.

Automatikus értesítés

A rendszerhez kapcsolt E-mail és SMS küldő funkcióval azonnal értesülhet az Ön számára fontos határidőkről, eseményekről, így soha semmi nem maradhat figyelmen kívül, s időben be tud avatkozni a folyamatokba.

Jogosultságkezelés

A jogosultsági rendszer segítségével beállítható, hogy munkatársai személyre szabottan milyen információkat lássanak, milyen adatokat módosíthassanak, milyen funkciókat érhetnek el, így biztonságos a működés, és akár bizalmas információk is tárolhatók a rendszerben.

Papírmentes működés

A rendszerrel egyetlen gombnyomással lekérhető az összes vállalatára vonatkozó adat bármilyen összeállításban, így időt és pénzt is megtakarít, hiszen nem kell a kimutatások készítésével vesződnie, és megtakaríthatja nyomtatási költségei egy részét is.

Jogszabálykövetés

A rendszer teljes mértékben megfelel a törvényi előírásoknak és adatszolgáltatási kötelezettségeknek, továbbá a jogszabályok folyamatos nyomon követésével állandóan bővítjük legfrissebb verzióinkat.

A VECTORY és az EASY BUSINESS - idegen hangzású nevük ellenére - teljes mértékben magyar termékek! Magyar nyelvű a súgó, a kezelői kézikönyv és az adatbázis dokumentációja, de többnyelvű használatra is alkalmasak! A rendszerek fejlesztői támogatását, egyedi illetve jogszabályváltozásból eredő fejlesztési igények figyelembevételét a magyar fejlesztőgárda összehasonlíthatatlanul rugalmasabban nyújtja, mint egy multinacionális szoftvercég.

Fentiek alapján bátran állíthatjuk, hogy mind a VECTORY, mind az EASY BUSINESS a magyar szoftverpiacon kapható legkorszerűbb termékek közé tartoznak, a kiskereskedelemben, a nagykereskedelemben, és a termelésben érdekelt cégek és a nagy iratforgalmat bonyolító szervezetek ügyvitelében ideális eszközök lehetnek.