Modern Vállalkozások ProgramjaMegjelent a vállalatok informatikai fejlesztését támogató pályázat, a "Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!" (GINOP-3.2.1), amely arra hivatott, hogy elősegítse a korszerű informatikai megoldások, eszközök megismerését és bevezetését a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára.

Cégünk szerepel a pályázat által támogatott szállítók között, ezáltal olyan lehetőséget kínálunk Önnek, hogy a Vectory Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli rendszerünkhöz Ön kedvezményes áron juthat hozzá!

Mire lehet pályázni GINOP-3.2.1 pályázaton?

Miért érdemes a Vectory ERP-vel pályázni?

Mit kell tenni, hogy pályázni tudjon?A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik. Ismerje meg Ön is a programot és regisztráljon, hogy ezáltal kedvezményekben részesüljön a Vectory rendszer moduljainak díjából és kihasználhassa a pályázat kínálta lehetőségeket!

Regisztráljon a kedvezményért!

Termékünk:Tekintse meg azon ügyfeleink listáját, akik már minket választottak. A Vectory vállalatirányítási rendszer további lehetőségeiről a honlapunkon tájékozódhat.