Kapcsolat

PÁLYÁZAT

ERP RENDSZER BESZERZÉSÉT TÁMOGATÓ PÁLYÁZATOK

 

Az elmúlt években több pályázati lehetőség is rendelkezésre állt a vállalatirányítási rendszerek (ERP rendszerek) beszerzésére. Ezek keretében nagyon sok cég sikeresen pályázott Vectory Vállalatirányítási Rendszerünk megvásárlására és cserélte le elavult programját a mi szoftvermegoldásainkra.

A nem csak jogszabályoknak, hanem a gazdasági és informatikai elvárásoknak is megfelelő vállalatirányítási rendszerek nagy mértékben hozzájárulnak a vállalkozások hatékony és eredményesen működéséhez.

Éppen ezért bízunk abban, hogy a jövőben is támogatást kapnak az ilyen típusú informatikai beruházások, és sok hazai vállalat részesülhet a korszerű szoftvermegoldások nyújtotta előnyökben.

Mi folyamatosan figyelemmel kísérjük a pályázati lehetőségeket és amennyiben újabb elérhető források nyílnak, azt mi is publikáljuk majd weboldalunkon és Facebook oldalunkon.

Érdemes már most megismernie Vectory rendszerünket és igénybe vennie ingyenes bemutatónkat, hogy ha újra lehetőség lesz állami támogatással ERP rendszer beszerzésére, Ön felkészülten és időben benyújthassa majd pályázatát.

Vectory
Széchenyi 2020

 


Igényelje az ingyenes és minden kötelezettségtől mentes
Vectory konzultációnkat!

Szakértő kollégáink megismertetik Önnel vállalatirányítási rendszerünk
működését, felmérik igényeit, és cége tevékenységéhez, folyamataihoz illő megoldásokat ajánlanak.

Kapcsolatfelvétel

Igényeljen ingyenes bemutatót!

BEMUTATÓKÉRÉS


*Kérjük a megjelölt mezők kitöltését.

ELÉRHETŐSÉGEINK


VECTOR KFT.

6000 Kecskemét, Sörház utca 7.

 

 

ÉRTÉKESÍTÉS

Szabó Kinga

+36 30 254 5413

 

 

TERMÉKTÁMOGATÁS

+36 76 485 079

Év

éve

Partner

partner

Felhasználó

felhasználó

Fejlesztő

fejlesztő

Tanácsadó

tanácsadó