CÉGÜNKRŐL

A Vector Kft már 1989 óta foglalkozik vállalatirányítási rendszer fejlesztésével, melyet közel 500 partnercégünk mintegy 5000 alkalmazottja használ jelenleg. A Vector Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Fő tevékenységünk komplex vállalatirányítási rendszer szolgáltatása partnereink részére. Vállalatunk az ügyviteli szoftver piac meghatározó szereplőjeként sikerességét elsősorban rugalmasságának és dinamizmusának köszönheti, melyre alapozva kis- és középvállalatok, illetve multinacionális cégek leányvállalatainak is biztosítani tudunk korszerű vállalatirányítási rendszereket.

Legfőbb célkitűzésünk, hogy ügyfeleink elvárásainak minél magasabb színvonalon tudjunk megfelelni szolgáltatásaink, vállalatirányítási rendszerünk tekintetében. Ennek köszönhetően az integrált ügyviteli rendszerek fejlesztésében a hazai élmezőnybe tartozunk.

Cégünk legfontosabb terméke a Microsoft platformra fejlesztett Vectory Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer, amely a legelső hazai fejlesztésű, NT/SQL Server alapú szoftvercsomag. A Microsoft SQL Server adatbázis kezelőjének az ügyvitel területén történő alkalmazásában - annak első hazai megjelenése óta úttörő szerepet vállaltunk.

A szoftverfejlesztésen túl a Vectory üzemeltetéséhez szükséges működési környezet kialakításához hardver és szoftver termékeket szállítunk, bevezetési és implementációs szolgáltatásokat nyújtunk.

Vectory vállalatirányítási rendszerünk soha nem avul el, magasan képzett szakembereink folyamatosan fejlesztik a felhasználók és a gazdasági környezet által támasztott követelményeknek megfelelően.

A Vectory nagyfokú biztonságot nyújt. Magas szintű biztonsági elvárásoknak képes megfelelni, beleértve a védett és felügyelt tranzakció kezelést, a többrétegű jogosultsági rendszert, archiválási metódusokat.

Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk cégcsoportok, egymástól távol lévő telephelyek, boltok, raktárak, regionális központok egyetlen, on-line kapcsolatban lévő rendszerként történő üzemeltetésében. Több száz távoli munkahelyről dolgoznak évek óta nagy biztonsággal a Vectory rendszerrel.

Cégünk fontos tevékenysége a Vectory felhasználók folyamatos támogatása, ezért könnyen elérhető, hatékony terméktámogatást nyújtanak tapasztalt ügyviteli tanácsadóink és fejlesztőink.

Könnyen és gyorsan bevezethető rendszert kínálunk. A bevezetés során nem csak telepítjük rendszerünket, a leendő felhasználók számára oktatást biztosítanak szakértő kollégáink.

A felhasználók könnyen el tudják sajátítani a Vectory működtetéséhez szükséges ismeretek, majd ennek a tudásnak birtokában gyorsan és hatékonyan ki tudják szolgálni az ügyfeleket, el tudják végezni a hatóságok felé kötelező adatszolgáltatásokat. Mindemellett a Vectory a menedzsment részére szükséges és fontos döntési információkat is szolgáltat, amely a cégvezetők számára stratégai előnyöket jelenthet.

A Vectory rugalmasan képes alkalmazkodni a különböző cégek üzleti igényeihez, mivel a működésüknek leginkább megfelelő paraméterek beállításával személyre szabott rendszert tudunk biztosítani számukra.

Szakembereink már több száz sikeres Vectory rendszer bevezetést végeztek el. Ez több száz olyan céget jelent, amely számára hatékony társ lett az ügyvitelben a Vectory.

Reméljük, szolgáltatásunk komplexitása, rugalmas, gyors és hatékony munkavégzésünk meggyőzik Önt arról, hogy érdemes a Vector Kft-t választania, és hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!